Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μάσκες πρόσωπου για λάμψη πριν to hot date!!!

Ότι και να κάνετε αύριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να λάμπετε!! Σας έχω ετοιμάσει μασκούλες φυσικές και πάμφθηνες που θα κάνουν το πρόσωπό σας φωτεινό και λαμπερό! 

  1. Ανακατεύετε μισό τριμμένο μήλο, 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφήνετε την μάσκα να δράσει για 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  2. Βράζετε 2 κουταλιές της σούπας ρύζι σε 1/4 του λίτρου νερό. Αφού κρυώσει, το απλώνεται στο πρόσωπο.
  3. Ανακατεύετε σε μία γαβάθα 1 χτυπημένο αβγό, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνι αλεύρι, 1/4 κουταλάκι θαλασσινό αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας γάλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και στον λαιμό και αφήστε για 15 λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο δροσερό νερό και σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια μαλακιά πετσέτα. 
  4. Η μάσκα προσώπου με αυγό ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, απαλύνοντας τα σημάδια της κούρασης. Χαρίζει ελαστικότητα και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και ανανεωμένη. 
  5. Σε ένα κατσαρολάκι ανακατέψτε 2 κ.σ. ροδόνερο και 2 κ.σ. μέλι και ζεστάνετέ το σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Μετά αποσύρετε από την φωτιά. Προσθέστε 2 κ΄ροκους αυγού και ανακατέψτε. Προσθέστε 6 κ.σ. αλεύρι σιγά σιγά  και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει μία πάστα. Βάλτε το μείγμα σε ένα βαζάκι. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφήστε την για 20-25΄. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
  6. Λιώνουμε σε μπεν μαρί 1 σοκολάτα κουβερτούρα και αφότου το απομακρύνουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε 10 σταγόνες αμυγδαλέλαιο ή έστω ελαιόλαδο. Απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό (αφού κρυώσει)  και αφήνουμε 15 λεπτά να δράσει. Ξεπλένουμε καλά.
Μετά το τέλος της μάσκας πάντα απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα!
Με πολύ απλούς τρόπους, γίνεστε λαμπερές και έτοιμες να γοητεύσετε!

Σας φιλώ,  
Πανωραία
 
Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου