Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ!!

Μετά τα 20 μας, αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Δεν μας πειράζουν,  ίσα ίσα είναι τα πρώτα σημάδια πως δεν είμαστε πλέον παιδιά. Όσο περνάνε τα χρόνια, αποκτάμε και περισσότερες..  Γι'αυτό λοιπόν καλό είναι να  προσέχουμε για να έχουμε! Πάμε να δούμε μασκούλες 100% φυσικές που θα μας βοηθήσουν στον αγώνα κατά των ρυτίδων.

  • Σε φλυτζανάκι του καφέ ,μικρό ,βάζουμε ένα δάκτυλο καλό γάλα (οριζόντια μετρούμε το δάκτυλο ,δηλαδή πολύ λίγο ).Στάζουμε τρείς σταγόνες από φρεσκοκομμένο λεμόνι και με βαμβάκι περνάμε το πρόσωπο ,τον λαιμό και το ντεκολτέ .Περιμένουμε 5-10 λεπτά, αν συνηθίζουμε να βάζουμε βραδυνή κρέμα και ξεβγάζουμε .Αν δεν χρησιμοποιείτε, κοιμόμαστε με την μάσκα μέχρι το πρωί.

  • Ανακάτεψτε 1κουτ.σούπας κρέμα γάλακτος με 1κουτ.σούπας μέλι. Αφήστε το μίγμα στο πρόσωπό για 20' και στην συνέχεια ξεπλύνετε με σκέτο νερό. 

  • Κάνε μασάς στις ρυτίδες με αμυγδαλέλαιο. Άφησε το έλαιο όλη την νύχτα και το επόμενο πρωί ξέπλυνε με ζεστό νεράκι. 

  • Απλώστε 4 κουταλιές μέλι στο πρόσωπο και στο λαιμό με τη βοήθεια μιας μικρής σπάτουλας. Αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε με ζεστό νερό και σαπούνι.

  • Λιώνετε 1/4 της μπανάνας μέχρι να γίνει πολύ κρεμώδης. Απλώνετε στο πρόσωπο και το αφήνετε για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι. 

Και μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τους παρακάτω κανόνες:
  1. Να βάζετε αντηλιακή.
  2. Μην καπνίζετε.
  3. Να πίνετε πολύ νερό.
  4. Να τρώτε φρούτα και λαχανικά.
  5. Να κοιμάστε ανάσκελα.
Δείτε επίσης:


1 σχόλιο:

  1. Δοκίμασα το αμυδγαλέλαιο και όντως κάνει δουλειά κορίτσια! ευχαριστούμε πολύ είναι πολύ όμορφες οι προτάσεις σας! Εγώ έχω κάποιες ρυτίδες έκφρασης που με ταλαιπωρούν και φεύγουν δύσκολα. Σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω κάποια θεραπεία ανώδυνη όπως αυτή εδώ που έχω βρει https://chryssalis.com/coaxmed/ λέγεται coax med και είναι με ραδιοσυχνότητες. Πιστεύετε θα δω αποτέλεσμα ή να μη χαραμίσω τα λεφτά μου; ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή