Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 
Βασικός κανόνας πριν βαφτούμε είναι να καθαρίσουμε καλά την επιδερμίδα και να ενυδατώσουμε καλά όλη την περιοχή του προσώπου. Όλη αυτή η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί πολύ καλά το μακιγιάζ και να διατηρηθεί για πολλές ώρες ενώ η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και φυσική. Το καλύτερο βέβαια, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα μακιγιάζ για μια πιο ειδική περίσταση, είναι να κάνετε μασκούλες που θα  καθαρίσουν την επιδερμίδα και θα την κάνουν τον τέλειο καμβά για το make up σας! Πάμε να δούμε μάσκες που είναι must  για ένα τέλειο make up!


  • ΜΑΣΚΑ ΜΕΛΙΟΥ:  Θα χρειαστείτε 2κ.σ. μέλι και 1 κ.σ. αμυγδαλέλαιο(εάν δεν έχετε, βάλτε ελαιόλαδο). Ανακατεύετε τα υλικά και απλώνετε το μείγμα σε πρόσωπο, λαιμό εκτός από την περιοχή των ματιών. Αφήνετε για 20 λεπτά και μετά ξεπλένεστε καλά. Αυτή η μάσκα έχει καθαριστική δράση, σφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και βοηθά στην ακμή και στα ξηρά πρόσωπα.
  • ΜΑΣΚΑ ΦΡΟΥΤΩΝ: Θα χρειαστείτε 1/2 ώριμο αβοκάντο, 1.σ. χυμό ντομάτας, 1κ.σ. χυμό λεμονιού. Πολτοποιείται το αβοκάντο και ανακατεύετε με τους χυμούς ντομάτας και λεμονιού. Απλώνετε στο πρόσωπο και το λαιμό αλλά όχι γύρω από τα μάτια. Το δέρμα σας θα δείχνει μετά αναζωογονημένο.
  • ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ: Θα χρειαστείτε 1 κ.σ. λευκό άργιλο, 1 κ.σ. γιαούρτι και 1 κ.σ μέλι. ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό εκτός από τα μάτια και αφήνετε για 20 λεπτά. Αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Σας φιλώ γλυκές μου,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου