Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!


Ζούμε σε δύσκολες εποχές! Που να βρεις λεφτά αλλά και χρόνο για γυμναστήρια και ακριβά αθλήματα; Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γυμναστούμε.. Απλά πάρτε το laptop σας, καθίστε απέναντι και ξεκινήστε γυμναστικούλα. Βρήκα αυτό το πρόγραμμα της Ελένης Πετρουλάκη που στόχο έχει να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό και το κάψιμο λίπους. Με μία συχνότητα  3 φορών την εβδομάδα, αποκλείεται να μην δείτε αποτέλεσμα! Άμα το σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο, έχετε personal trainer την Ελένη Πετρουλάκη χωρίς να έχετε πληρώσει ούτε ένα ευρώ! Πρόκειται για ασκήσεις που μπορούν να τις κάνουν όλοι! Τι λέτε, ξεκινάμε γυμναστική;










Πως σας φαίνεται; Η Πετρουλάκη παρουσιάζει το πρόγραμμα πολύ αναλυτικά ενώ οι ασκήσεις είναι απλές και αποτελεσματικές! Ελπίζω να σας κινητοποιήσει!



11 σχόλια:

  1. σ ευχαριστω πολυ που το δημοσιευσες γιατι μ αυτο κρατιεμαι σε φορμα, δεν μπορω να γυμναστω καλυτερα πουθενα απο το σπιτι μου λογω παιδιων.ειναι τελειο, το διεγραψαν στο youtube γιατι πλεον το βρισκω μονο σε σενα. τα dvd κολανε οταν περασει λιγος καιρος και δε περνανε στον υπολογιστη μου για αντιγραφη.πανωραια εισαι η καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βοήθησε τόσο πολύ το θέμα αυτό!! Καλά είναι φοβερό, και γω το κάνω συχνά! Σύντομα θα ανεβάσουμε και ασκήσεις με φωτογραφίες step by step! Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα! Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις!!
      Πανωραία

      Διαγραφή
    2. κανενας κοπος, μου αρεσει πολυ το μπλογκ σου γενικοτερα , εγω το κανω καθημερινα δε με κουραζει καθολου. αγγελικη

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αγγελική! Μακάρι να σου κρατάμε καλή παρέα! Τα σχόλια και το feedback είναι η καλύτερη ανταμοιβή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ena sou lew to mplok sou einai telio mou aresei poly!!! apo edw synvoulevomai ta panta...... TELEIO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω το όνομα σου αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!! Μου δίνεις πολύ χαρά πραγματικά, χαίρομαι πολύ πολύ!! τραλαλαλαλαλα!!!!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  4. καλη σου μερα!!!εψαχνα πολυ καιρο τροπο να γυμναστω σπιτι και με εσωσες!!μαζι με μενα κανουν γυμναστικη και οι κορες μου!!οποτε περναμε ευχαριστα χωρις να γκρινιαζουν και γυμναζομαστε!!!!χαχαχαχαχα!!να σαι καλα!!!!αναστασια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αναστασία μου! Αυτό που μου λες είναι τέλειο και είναι καταπληκτική ιδέα! Όλη η οικογένεια σε φόρμα!
      Καλή συνέχεια!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  5. να σαι καλα ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!! Γιασεμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιασεμή μου χαίρομαι τόοοσο που σου αρέσει το άρθρο!! Φιλάκια πολλά και καλό Πάσχα!

      Διαγραφή
  6. πολυ καλό το πρόγραμμα, τώρα το ξεκίνησα. είναι ό,τι πρέπει για αρχαρίους. Ελπίζω αργότερα να έχει και για λίγο πιο προχωρημένους.(όταν θα έχω καταφέρει να προχωρήσω κ εγώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή