Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ!

Καινούργιο σχεδιάκι και για σήμερα!! Τo γαλλικό είναι σταθερή μόδα στα νύχια τα τελευταία χρόνια. Τι θα λέγατε όμως αυτή τη φορά να δοκιμάσετε το ανάποδο γαλλικό; Πρωτότυπο ε; Έχω να πω πως αυτό γινεται πιο εύκολα από το κλασσικο! Αυτα που χρειάζεστε είναι 2 χρώματα που να κάνουν έντονη αντίθεση μεταξύ τους και τα αυτοκολλητάκια που χρησιμοποιούμε για τα ντοσιέ, όπως φαίνονατι στην φωτογραφία. Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και στοιχίζουν σχεδόν τίποτα.

Αυτά είναι τα αυτοκόλλητα που χρειαζόμαστε.

 • Εγώ διάλεξα σαν βάση να βάλω ένα nude και το σχέδιο να γίνει με ένα καφέ.  Γήινες αποχρώσεις. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε ότι σας αρέσει. Περνάμε 2 στρώσεις με το ένα μανό και αφήνουμε τα νύχια μας να στεγνώσουν πολύ καλά.


 •  Τοποθετούμε τα αυτοκόλλητα στα νύχια μας ακριβώς όπως στη φωτογραφία. •  Περνάμε δύο στρώσεις από το δεύτερο μανό • Τραβάμε με προσοχή τα αυτοκόλλητα, βάζουμε δύο στρώσεις γυαλιστικό και έτοιμο το ανάποδο γαλλικό!!Πως σας φαίνεται γλυκές μου;

Δείτε επίσης:

3 σχόλια:

 1. Τέλεια ρε Νόρα!Που τα βρίσκεις?Σκέψου το φούξια με μαύρο!!!η κίτρινο γαλάζιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλό Φωτεινάκι ε; Καλά ότι φανταστείς μπορείς να βάλεις! Όσο για το που τα βρίσκω, φαντασία και να ναι καλά το google!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πειτε κανενα συνδιασμο βρε κορίτσια..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή