Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑ!

Μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα δεν υφίσταται! Είναι το προϊόν που θα εκτοξεύσει το make up και θα δώσει αέρα λάμψης. Ακόμα και τις μέρες που βαριόμαστε να βαφτούμε, με λίγη μάσκαρα, τα μάτια και το βλέμμα τονίζονται ενώ παράλληλα είμαστε φυσικές! Ωστόσο και η μάσκαρα θέλει την τεχνική της..


Ποια μάσκαρα να διαλέξετε:
Το βουρτσάκι παίζει σημαντικό ρόλο και γι'αυτό πρέπει να επιλέξετε το σωστό!


  • Εάν έχετε αραιές βλεφαρίδες, διαλέξτε μία μάσκαρα με χοντρό και μεγάλο βουρτσάκι.
  • Εάν έχετε κοντές, τότε πρέπει να διαλέξετε λεπτό βουρτσάκι.
  • Αυτές που είναι προικισμένες με πολλές και πυκνές βλεφαρίδες, απλά φροντίστε να πάρετε ένα  βουρτσάκι γυριστό που θα μπορεί να τις πιάνει όλες και να τις γυρίζει σωστά.
Πως να την απλώσετε σωστά:
Εφαρμόστε την μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων. Αυτό το τρικ δίνει την αίσθηση του μήκους και του όγκου. Παράλληλα μετακινήστε το βουρτσάκι δεξιά αριστερά. Στη συνέχεια την απλώνετε προς τα πάνω, προσπαθώντας με το βουρτσάκι να ξεχωρίσετε τις βλεφαρίδες. Τέλος, κλείστε το μάτι σας και τοποθετήστε το βουρτσάκι στην βάση από την επάνω πλευρά των βλεφαρίδων και τραβήξτε κατά μήκος για να αφαιρεθούν τα όποια υπολείμματα. Αν θέλεις να τονίσετε με μια δεύτερη στρώση ή και τρίτη προσέξτε να το κάνετε πριν στεγνώσει η πρώτη στρώση για να μη μπερδευτούν οι βλεφαρίδες σας.

Έξτρα μυστικά για όγκο:
  • Αν έχετε αραιές βλεφαρίδες σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών στο πάνω βλέφαρο πολύ κοντά στις βλεφαρίδες με ένα μαύρο μολύβι ή eyeliner πριν βάλετε μάσκαρα. Αυτό θα τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές.
  • Μπορείτε πριν βάλετε μάσκαρα, να τις ενυδατώσετε πρώτα με λίγη βαζελίνη, στην πορεία να τις πουδράρετε ελαφρά και στο τέλος να περάσετε τη μάσκαρα. Έτσι θα γίνουν πυκνές και με πολύ όγκο.
Αυτά είναι τα μυστικά της μάσκαρα!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου