Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΧΕΙ ΞΕΡΑΘΕΙ Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΑΣ; ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ TIPS!!

Πολλές φορές τυχαίνει η μάσκαρα να στεγνώνει με αποτέλεσμα όταν πάμε να την χρησιμοποιήσουμε, να γεμίζουμε κομπάκια και να μην απλώνετε εύκολα πάνω στις βλεφαρίδες μας. Και συνήθως αυτό τυχαίνει την μέρα που την χρειαζόμαστε και δεν έχουμε χρόνο να βρούμε άλλη. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν tips να την ξαναζωντανέψουμε:



  • Μπορείτε να βάλετε την μάσκαρα σε κατσαρολάκι με ζεστό νερό. Αφήστε την για ένα λεπτό. Κατόπιν αφαιρέστε την και ανακινήστε την με το βουρτσάκι. Τ υλικό της μάσκαρα θα έχει ''ξαναγεννηθεί''.
  • Άλλο ένα κόλπο είναι να ρίξετε δύο σταγόνες ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε την πάλι με το βουρτσάκι ώστε το έλαιο  να αναμειχθεί καλά με το υλικό της μάσκαρα.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγο από το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ματιών. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.
Έχω κάνει το κόλπο με το αμυγδαλέλαιο και πιάνει μια χαρά! ;)

Δείτε επίσης:

6 σχόλια:

  1. γεια σου πανωραια μου, πολυ καλες ιδεες και συμβουλες αλλα εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σου:( .Ειχα μια εντελως ξεραμενη μασκαρα και εβαλα λιγο ελαιολαδο (αφου δεν ειχα εκεινη την στιγμη αμυγδαλελαιο)! λοιπον εβαλα λιγο, το εβαλα-εβγαλα καλα καλα το βουρτσακι κλπ και μολις το δοκιμασα δεν ειχε (περιπου) καμια διαφορα απο πριν:( .Λοιπον το ξαναεκανα κανα 2-3φορες και οταν το ξαναδοκιμασα καταλαβα οτι ειχα κανει χαζομαρα γιατι ειχα βαλει ΠΟΛΥ ελαιολαδο και ειχε γινει ..... πως να στο πω.. << νωπο >>(?)Αν ξερεις τιποτα και για αυτο πες το μου σε παρακαλω μην την πεταξω εκει που βρηκα τροπο να την ξαναζωντανέψω :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και σένα καλή μου! Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολύ λίγες σταγόνες και μετά πολύ καλό ανακάτεμα. Δυστυχώς τώρα που έπεσε μεγαλύτερη ποσότητα και έχει αραιώσει το υλικό, δεν σώνεται η κατάσταση. Ίσως να δοκίμαζες να βάλεις μια ίδέα ταλκ ώστε να "πήξει" λίγο αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα βγάλεις. Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο κολπάκι, δυστυχώς!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  2. θα δοκιμασω ..ετσι κ'αλλιος τι εχω να χασω ..... αλλα τι εννωεις << να βάλεις μια ίδέα ταλκ >> ο.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Πασπάλισε λίγο το βουρτσάκι της μάσκαρα με λίγη σκόνη ταλκ.

      Διαγραφή
  3. αυτο γινεται με το αιλαινερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Ναι αυτοί οι τρόποι μπορούν να δουλέψουν και στο αιλάινερ μιας και αυτό είναι σε υγρή μορφή όπως και η μάσκαρα. Αρκεί να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα που θα ρίξεις.

      Διαγραφή