Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

TAE BO: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ, ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ!


Οι πολεμικές τέχνες συναντούν το aerobic! Ο συνδυασμός των πολεμικών τεχνών με τις χορευτικές ασκήσεις aerobic δίνει ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό και συνάμα διασκεδαστικό πρόγραμμα άθλησης για μικρούς και μεγάλους. 
To tae bo είναι ένας τρόπος άσκησης που συνδυάζει τις πολεμικές τέχνες (kung fu, karate, boxing κ.λ.π.) και το κλασικό aerobic με έντονους χορευτικούς ρυθμούς. Είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος άθλησης που έχει κατακτήσει το δυτικό κόσμο ήδη από τη δεκαετία του '80. 
Όλοι όσοι είναι σε θέση να γυμναστούν, άντρες, γυναίκες ακόμα και παιδιά, μπορούν να ασχοληθούν με το tae bo χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα. 
Εμπνευστής του tae bo ήταν ο διάσημος αθλητής πολεμικών τεχνών Μπίλι Μπλανκς, ο οποίος το 1976 ανέπτυξε ένα δικό του πρόγραμμια προπόνησης χρησιμοποιώντας τις πολεμικές τέχνες που τις συνδύασε με χορευτικές κινήσεις. Το 1982 παρουσίασε το πρόγραμμα στη Βοστόνη και άρχισε να το διδάσκει ενώ το 1998 κυκλοφόρησε η πρώτη βιντεοκασέτα tae bo aerobic που πούλησε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, προδιαγράφοντας την τεράστια απήχησή του. 
Οι πολεμικές τέχνες αναπτύσσουν τη δύναμη, την ταχύτητα, την ισορροπία, την ικανότητα συντονισμού και το μυϊκό έλεγχο. Οι κινήσεις του χορού δίνουν ενέργεια και ρυθμό βελτιώνοντας το συντονισμό του μυϊκού συστήματος και παρέχοντας ταυτόχρονα μια εκπληκτική προπόνηση για το καρδιαναπνευστικό σύστημα. 
Ο συνδυασμός τους θα σας βοηθήσει να πετύχετε όλα τα παραπάνω και επιπλέον να κάψετε περιττές θερμίδες και λίπος, βελτιώνοντας αισθητά τη φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα θα διασκεδάζετε όσο προπονείστε. Αν θέλετε λοιπόν να γυμναστείτε και συγχρόνως να εκτονωθείτε ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και διώχνοντας κάθε ίχνος στρες και άγχους από τον οργανισμό σας, το tae bo είναι η ιδανική άσκηση.

Πάρτε μία γεύση για το τι σημαίνει TAE BO:


Στα περισσότερα γυμναστήρια έχουν εντάξει στα ομαδικά προγράμματα το TAE BO. Οπότε ψάξτε το γιατί αξίζει! Δεν υπάρχει η αυτή η γυμναστική!


2 σχόλια:

 1. αληθειαα καιει τις περριτες θερμιδες? στελλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεια σου Στέλλα μου!! Είναι φοβερή γυμναστική, λιώνεις! Πολλά κιλά ιδρώτα!!Αξίζει και δεν βαριέσαι κιόλας..
   Πανωραία

   Διαγραφή