Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πως να φορέσετε τη maxi φούστα!



Η maxi φούστα είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις του καλοκαιριού! Είναι ευκολοφόρετη και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι τη βραδινή σας βόλτα. Μην φοβηθείτε να παίξετε με την μακρυά σας φούστα μιας και μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά και διαφορετικά tops..

Και για το λόγου το αληθές, δείτε πως μπορείτε να φορέσετε την αέρινη μάξι φούστα σας!




Για ένα σικ αλλά preppy look, επιλέξτε πουκάμισο, είτε κοντό, είτε μακρύ φορώντας το από μέσα.










Οι δύο τάσεις -γιακάς και μάξι φούστα- ενώνονται και το αποτέλεσμα είναι πολύ σικ!


Συνδυάζονται άψογα με t-shirts, είτε εφαρμοστά, είτε λίγο πιο φαρδιά. Είναι ένας τρόπος να είστε ντυμένες από το πρωί μέχρι τα βράδυ στην βόλτα σας!



















Για εσάς που σας αρέσει το casual look, μπορείτε να τη συνδυάσετε ακόμα και με τα all star σας.





Μιας και είναι καλοκαιράκι, κοιλίτσες έξω! Μην διστάσετε να φορέσετε ένα πιο κοντό μπλουζάκι. Εφόσον όλο το υπόλοιπο σώμα καλύπτεται, "σας παίρνει" να αφήσετε έξω  την κοιλίτσα σας.. Διαλέξτε δαντέλα που είναι τρελά στην μόδα!






Τις μάξι φούστες δεν τις φοράμε μόνο καλοκαίρι.. Πάρτε μία γεύση πως μπορείτε να την φορέσετε από Σεπτέμβρη και μετά.. Είναι ιδανική με πουλοβεράκι αλλά και μακρυμάνικες εφαρμοστές μπλούζες!










Τολμήστε την λοιπόν και ξεχωρίστε!

Σας φιλώ,
Πανωραία





2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το blog σας!!!Είναι πολύ χρήσιμο!!
    Μπορεις να επισκεπτεις το blog μου και να μου πεις τη γνωμη σου??(Ειναι καινουριο).... http://greektipsandtricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Αυτός είναι και ο στόχος να λέμε χρήσιμα πράγματα! Καλορίζικη λοιπόν!! Σου εύχομαι να ζήσεις μια πολύ ευχάριστη εμπειρία με το blog σου!! Το είδα και ήδη μου άρεσαν πολύ τα θέματά σου! Περιμένουμε να δούμε πολλά τιπς και τρικς λοιπόν! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!

      Διαγραφή