Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Ιδέες για εναλλακτικά δέντρα!

Ήρθαν και τα Χριστούγεννα και η πόλη έχει γεμίσει φώτα.. Μακάρι να γεμίσουν και οι ψυχές με φως και να περάσουμε όμορφες γιορτές και όχι μόνο! Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη στολίσει τα δεντράκια τους, άλλοι πάλι είναι της τελευταίας στιγμής.. Προσωπικά, ακόμα δεν έχω στολίσει αν και έχω αρχίσει να μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα.. Εκεί λοιπόν που χάζευα ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, πήρα πολλές ιδέες για εναλλακτικά δέντρα. Μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το πόσες ιδέες υπάρχουν για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα! Πολλές από αυτές τις ιδέες είναι και πολύ οικονομικές! Έχει τη χάρη του και η εναλλακτική και μοντέρνα εκδοχή του χριστουγεννιάτικου δέντρου! Πάμε να τις δούμε!
Μίνιμαλ εκδοχή με ξύλινα δέντρα

Μπορείτε να καρφώσετε διαδοχικά  κομμάτια ξύλου στον τοίχο σας όπως στη φωτογραφία και να κρεμάσετε λίγα στολιδια και φωτάκια όπως θα κάνατε και στο κανονικό σας δέντρο! Πόσο μίνιμαλ και όμορφο!
Αντιστοίχως μπορείτε να κρεμάσετε αντί για στολίδια, φωτογραφίες!Άλλη μια πολύ οικονομική λύση με κομμάτια ξύλου για τους πιο ψαγμένους..

Δέντρο από γυάλινα μπουκάλια, οικολογικό και οικονομικό!

Μπορείτε απλά με διάφορα στολίδια να σχηματίσετε ένα δεντράκι στον τοίχο σας!Ή ακόμα να το ζωγραφίσετε και στην πορεία απλά να καρφώσετε τα στολίδια σας και τα φωτάκια σας!Είχατε σκεφτεί ποτέ πως αναλόγως πως θα τοποθετήσετε τα βιβλία σας, θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα όμορφο δέντρο; Για δείτε..
Αν δεν υπάρχουν λεφτά για δέντρο και πολλά στολίδια, εκμεταλλευτείτε τη σκάλα σας!Μπορείτε απλά να κολλήσετε αυτοκόλλητες ταινίες σε σχήμα δέντρου και απλά καθαρίσατε!

Ένα κομμάτι χαρτόνι σε σχήμα δέντρου και λίγα φωτάκια θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!
Μία τελευταία προχωρημένη ιδέα που έδειξα και πέρυσι είναι αυτό το δεντράκι από πλαστικά γάντια! Κι όμως!! Δεν ξέρω τι θα στολίσετε, σημασία έχει να στολίσετε για να μπει γιορτινό κλίμα στο σπίτι σας αλλά και στην καρδιά σας!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου