Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το νέο όμπρε στα μαλλιά λέγεται babylights! Ξέρεις τι είναι; Ώρα να μάθεις..

Ombre, ombre, ombre.. Πολύ ombre βρε παιδί μου! Ακόμα και εγώ έπεσα θύμα του που φανταζόμουν ότι θα αργήσω πολύ να βάψω τα μαλλιά μου.. Αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξω το στυλ στα μαλλιά, να τους δώσω ένα φυσικό φως, χωρίς να αλλάξω τη βάση μου!





Και γι'αυτό αγαπήθηκε και φορέθηκε πάρα πολύ.. Από τις μεγαλύτερες σταρ που το καθιέρωσαν, μέχρι την κυρά Λίτσα στο μπακάλικο της γειτονιάς!

Οι τάσεις όμως εξελίσσονται και μια νέα τάση ήρθε να αναστατώσει τις τεχνικές στο φυσικό αποτέλεσμα βαφής μαλλιών και λέγεται babylihts!!

Χμμμ.. Και γιατί λέγεται έτσι; Καλά το σκεφτήκατε.. Η έμπνευση ήρθε από τα μωράκια. Πιο συγκεκριμένα, babylights είναι οι ξανθιές-σχεδόν λευκές- ανταύγειες που έχουν τα ξανθά μωρά λίγο μετά τη γέννησή τους. Έμπνευση της συγκεκριμένης τεχνικής ήταν αρχικά γονείς που ζητούσαν από τους κομμωτές τους να τους βάψουν τα μαλλιά ακριβώς όπως των παιδιών τους, εξομολογείται ο hairstylist και συνιδρυτής του Warren-Tricomi Salon, Edward Tricomi. Στόχος της συγκεκριμένης τεχνικής είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρηθεί η τρίχα.

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε  χρώμα μαλλιών. Σε πιο σκούρα μαλλιά, οι  ανταύγειες θα δώσουν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα αφού θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτές από το χρώμα των μαλλιών σας.

Μην σας κρατάω άλλο με λεπτομέρειες.. Πάρτε μάτι από υπέροχα μαλλάκια με babylights και τολμήστε το αν επιθυμείτε μια "φυσική" αλλαγή!




































Και η δικιά μας κούκλα Αθηνά Οικονομάκου:



Έλα ομορφιές μου.. Για πάμε για αλλαγούλες!!

Σας φιλώ,
Πανωραία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου