Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Έχεις πελαγώσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς;; Βρες ένα μπούσουλα εδω με 12 προτάσεις που θα γίνουν στην Αθήνα!



Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.. Αν δεν έχεις να ασχοληθείς με σοβαρά προβλήματα (που εύχομαι να μην έχεις!), καλείσαι να λύσεις τον γρίφο του ρεβεγιόν: Τι θα κάνεις το βράδυ της πρωτοχρονιάς;;

Και αυτός ο γρίφος γίνεται εμμονή. Το ακούς παντού. Στη δουλειά, στην παρέα σου, στη σχέση σου.. Για κάποιο λόγο φορτίζεσαι και με ενοχές που δεν έχεις να προτείνεις κάτι εκπληκτικό και πρωτότυπο.

Εδώ έχει βρει χώρο για τα καλά το στερεότυπο που απαιτεί πως πρέπει σώνει και καλά να περάσεις μοναδικά και ιδιαίτερα το πρώτο βράδυ της χρονιάς, αλλιώς θα είσαι ένας Loser!

Και εκεί νιώθεις μια παράλογη πίεση και θες να πεις "Ώχου δεν θα κάνω τίποτα, θα κάτσω σπίτι μου και θα λιώσω στο Netflix!!".

Και πολύ καλά θα κάνεις! Κάνε ότι πραγματικά θες και θα σε ξεκουράσει είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά. Υπάρχουν και άλλα βράδια να το γλεντήσεις, δεν χρειάζεται να βγεις οπωσδήποτε το βράδυ της πρωτοχρονιάς! Ρίξε το στερεότυπο και πέρνα εσύ όπως επιθυμείς..

Ωστόσο, αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να βγουν παρ'όλη την κίνηση και την πολυκοσμία που θα επικρατεί, γιατί πολύ απλά θες βρε παιδάκι μου να βγεις, σου έχω εδώ μαζεμένα και νοικοκυρεμένα τα περισσότερα πρωτοχρονιάτικα πάρτι που θα τρέξουν στην πόλη!

NYE Extravaganza στο Ωδείο Αθηνών σε συνεργασία με το Spiti Bar Χαλανδίου


To Σπίτι Μπαρ γιορτάζει την έλευση του 2019 και διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα πρωτοχρονιάτικα πάρτι της πόλης, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς και όμορφους χώρους στο κέντρο της πόλης, το Ωδείο Αθηνών.  Τα 1800 τ.μ. του Ωδείου θα μεταμορφωθούν στο μεγαλύτερο dance floor με open bar, 8 δυνατούς  DJs σε ρυθμούς  Disco, Funky & House μέχρι εξαιρετικά groovy και sexy ηλεκτρονική χορευτική μουσική. 

DJs:

b2b sets by
Theo Grooves & Tonny Lasar
Bengoa & Nikolas Gale
Chevy & Blue Lagoon
Mr Enarto & Ήχος Ανοχής

Εισιτήρια:

Early Bird: 30€ 11-18/12 (200 tickets)
Presale: 35€ 18/12 – 31/12
Door: 40€

Πληροφορίες και περισσότερες προσφορές εδώ.

NYE XXL2 Party: Boogie Nights στο Ρομάντσο


Όπως κάθε χρόνο, το Ρομάντσο σε προσκαλεί στο παραδοσιακό του πάρτι και υπόσχεται πολλά με 2 stages, 6 DJs, open bar και χορό μέχρι το πρωί.

Διάβασε την ανακοίνωση και μπες σε κλίμα:

'Κάπου μεταξύ του 2018 και του 2019, σαν μια παρεμβολή, επιστρέφουμε στη χρυσή εποχή των late 70’s, όπου η βιομηχανία του πορνό σημαίνει κάτι. 
Η ντίσκο είναι in vogue, το σεξ είναι ασφαλές και το πάρτι δε σταματάει ποτέ.
Σε ένα κόσμο που η χλιδή και η παρακμή είναι συνώνυμα, το glam βρίσκεται στις σκιές και όχι στο spotlight, κι όμως περιέχει τα ίδια συστατικά: Φήμη, φθόνο, απληστία, ταλέντο, sex και χρήματα."

DJs:

The Dreamer
Polatof 
Sepho
Devika
Mavridis
Akis

Είσοδος: 25 euro open bar

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

12-Hour Marathon Party στο 6 d.o.g.s.


 Ακούραστοι στο Six Dogs (σκέτα σκυλιά μου λέμε) προτείνουν ένα 12 ωρο μαραθώνιο πάρτι!

Οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται και το six d.o.g.s για όγδοη συνεχόμενη χρονιά καλεί τους φίλους του σε ένα Πρωτοχρονιάτικο party με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης.

Το πρώτο μεγάλο party της χρονιάς θα διαρκέσει 12 ολόκληρες απολαυστικές ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων από τα decks θα παρελάσουν οι Pan, Lee Burton, BODJ, Bengoa, Anestie Gomez, Tolis Q, Jose Amba, G.U.S και Bonso, μοιράζοντας απλόχερα feel good dance vibes για καλή χρονιά.

Είσοδος: 10 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΝΥΕ Party 2019 στο City Link με .. dress code! Δεν πας όπως και όπως εδώ!


Στο City Link αρέσει το glam και διοργανώνει το διάσημο black tie event του με εορταστική ατμόσφαιρα και λάμψη, φαγητό και μουσική. H στοά Σπυρομήλιου μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο party venue με οθόνες led, laser, ρομποτικές κεφαλές, ήχο υψηλής ποιότητας, βελούδινες κουρτίνες και stage, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να δειπνήσουν από τις 21.30 και να συνεχίσουν έπειτα τη διασκέδασή τους με τα tunes των PRIMER (Kid Angelo, Devv, Bando, Korilla).

Προσοχή:  Εδώ σε θέλω γκράντε, το dress code απαιτεί black tie ή επίσημο ένδυμα

Είσοδος με ποτό και συνοδευτικά: 25 ευρώ / άτομο
Τιμή ΝΥΕ Dinner: 85 ευρώ / άτομο (ποτά δε συμπεριλαμβάνονται)
Κρατήσεις τραπεζιών ποτού: 130,00 ευρώ / 4 άτομα / απλή φιάλη - 200,00 ευρώ / 4 άτομα / premium φιάλη

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Grand Hyatt Athens - THIS IS A MAD NEW YEAR 

To ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens διοργανώνει για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Mad Radio 106.2  ένα φαντασμαγορικό event που θα περιλαμβάνει 4 διαφορετικά stages, 6 open bars, 25 DJs, 20 dancers και performers!

Stages:

Dance Stage
R&B Stage
Greek Music Stage
After Hours VIP House Lounge – Roof Garden (doors open @ 3.00)

Τιμές προπώλησης και πληροφορίες θα βρεις εδώ.


NYE 2019 by Alexandros Christopoulos στο Galaxy Bar Hilton


Αν θες την Αθήνα ζωγραφιστή μπροστά στα μάτια σου, δεν  έχεις παρά να προτιμήσεις το καθιερωμένο exclusive event στο πανέμορφο rooftop bar του Hilton με την πανοραμική θέα. To Galaxy Bar θα υποδεχτεί το νέο έτος με live jazz band, πριν περάσει στις μουσικές επιλογές του Έλληνα ραδιοφωνικού παραγωγού και compiler Αλέξανδρου Χριστόπουλου και δώσει σκυτάλη σε ένα After Hours DJ set (by Junior Rush).

Είσοδος με ποτό: 35 euro

Eλάχιστη κατανάλωση τραπεζιού στα 90ευρώ, που περιλαμβάνει μια δωρεάν φιάλη βότκα Bottega Gold ανά 4 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΝΥΕ Special στο Dybbuk


Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Σαφώς και δεν θα έλειπε το Dybbuk με την αντίστοιχη πρόταση! Βάζει όπως πάντα τα καλά του και στον ιδιαίτερο χώρο του υποδέχεται το νέο έτος με μια extravagant clubbing εμπειρία με τους DJ ANGELO, NICK JOJO (Jojo σ'αγαπώ) και ZOOROO, όπου θα βάλουν τα δυνατά τους, σε ένα πάρτι που θα ξεκινήσει στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

New Year’s Eve Party at Faust!


Το Faust ανοίγει τις πόρτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα επιτυχημένο concept των Αθηνών: Το ΑnoRmale project και ο Dj Monkylo επανέρχονται δυναμικά στα decks του Faust, για να μας παρασύρουν στους μουσικούς ρυθμούς που άνοιξαν τον δρόμο για την προσαρμογή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους στο booth μία από τις πιο αγαπημένες Dj: Η Mar.P!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

80s-90s Smash Hits party στο Χοροστάσιον


Το Χοροστάσιον υπόσχεται χορό με τους Χρήστο Μήλιο και Nat K. που επιστρέφουν στα πλατό για την δεκαετή επέτειο του με ένα εκρηκτικό mix όλων των megahits των δυο πιο fun μουσικών δεκαετιών των 80's - 90's. Υπερθετικά vibes, εκρηκτική κι απόλυτα partying μουσική, κόσμο γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για ξεσάλωμα!

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

New Year's Eve Party στο Gazarte


Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Roof Stage του Gazarte για άλλη μια χρονιά έχει στηθεί το απόλυτο happening για να υποδεχτούμε το 2019 με θετική ενέργεια, ρυθμό, χορό και πολύ μουσική ,με συγκλονιστική θέα στο βιομηχανικό Γκάζι και τον βράχο της Ακρόπολης ακριβώς κάτω από τα αστέρια!

Guilty Pleasures είναι το θέμα της βραδιάς με τον παραγωγό του EnLefko Σπύρο Παγιατάκη και την γνωστή για τα ευφάνταστα mashup της dj Set,  Matina Sous Peau, να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη House Band του Gazarte, τον Γιώργο Ζερβό & την Εύα Τσάχρα.

Στο Gazarte θα υπάρχει εορταστικό μενού ειδικά προετοιμασμένο και σχεδιασμένο για αυτή τη βραδιά, αλλά και open bar!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

STFU New Years Eve Celebration at ΕΚΕΙ


Τα STFU Parties θα γιορτάσουν τον ερχομό του νέου χρόνου με ένα takeover και στους 2 ορόφους του EKEI!

EKEI ΠΑΝΩ:
All around party anthems by:
Kris Riot – MNDL – Rider – Postriper (μην ψαρωωώ)

EKEI ΚΑΤΩ:
Trap, Rap, Hip Hop, RnB & EDM by:
Jesse Onix – Hardpan – Dezmos – Chino

Hype by: MC Nick

Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Blend NYE with Fabrizio Maurizi στο Steam


Για τους φανατικούς της techno, ο δρόμος είναι μονόδρομος και οδηγεί στο Steam. 
Tο Blend υποδέχεται το 2019 στο Steam Athens με ένα πρωτοχρονιάτικο με έναν από τους πιο περιζήτητους εκπροσώπους της techno κι από τους πιο αγαπημένους Djs του ελληνικού electro underground κοινού, τον Fabrizio Maurizi! (Memento, M-nus, BPitch Control)!
Το εορταστικό set του Fabrizio Maurizi στο Steam Athens, το απόλυτα minimal techno party στον 100% industrial χώρο της Αθήνας θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee, Manolaco και Nico Rac!

Είσοδος: 17 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Beauty Killed The Beast - New Year's Eve Party


Το τέρας διοργανώνει και αυτό το δικό του πάρτυ με γευστικές επιλογές σε finger food, δυνατό open bar και καλή μουσική!

Open bar
Finger food
45 euro
RSVP 2105240117

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Όπως θα παρατήρησες, δεν έχω συμπεριλάβει τα μεγάλα μουσικά σχήματα και τα μεγάλα ξενοδοχεία μιας και το κόστος υπερβαίνει το μέσο όρο μπάτζετ, Προτίμησα πιο πολύ τα event που σχετίζονται με party διάθεση και είναι σχετικά προσιτά!

Σου εύχομαι ό,τι και να κάνεις ή δεν κάνεις, να το ευχαριστηθείς τόσο πολύ, ώστε το χαμόγελο να μείνει καρφωμένο στα χείλη σου!

Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι μια υπέροχη χρονιά!
Πανωραία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου