Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΖ!

Σίγουρα στο ντουλαπάκι σας έχουν ξεμείνει παλιές σκιές ματιών που πλέον δεν φοριούνται ή μισοτελειωμένα ρουζ. Μην τα πετάτε!! Υπάρχει ένας τρόπος να τα αξιοποιήσετε! Μπορεί κάποιες σκιές να φαίνονται υπερβολικές και να μην φοριούνται πια, ωστόσο στα νύχια μπορούμε να βάλουμε τα πάντα από χρώματα. Αφήστε που καμιά φορά ψάχνουμε περίεργα χρώματα να τα ταιριάξουμε με τα ρούχα μας και δεν βρίσκουμε. Όλο όμως και καμιά περίεργη σκιά θα έχει ξεμείνει που μπορεί να την ταιριάξουμε. Πάμε να δούμε πως γίνεται μανό από σκιά!
  • Σε ένα μπολάκι παίρνετε ένα κομμάτι σκιά ή ρουζ. Εγώ χρησιμοποίησα ένα παλιό ρουζ. Φροντίστε να την ξύσετε καλά για να μην μείνουν μικρά κομματάκια.

 
  • Ρίχνετε μικρή ποσότητα από διάφανο βερνίκι.



  • Το ανακατεύετε καλά με το πινελάκι και είναι έτοιμο να το περάσετε στα νύχια σας.



  •  Περάστε δύο στρώσεις από το μανό σας. Περάστε και μία στρώση γυαλιστικό γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ματ. Έτοιμο!



 Μπορείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε διαφορετικούς συνδυασμούς σκιών και να πετύχετε το χρώμα που εσείς θέλετε! Φαντασία και οικονομία μαζί!




Τρελό μυστικό ε;
Σας φιλώ,
Πανωραία


Δείτε επίσης:
ΝΥΧΙ ΧΑΒΙΑΡΙ.. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!
ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

16 σχόλια:

  1. εεε θα μας τρελάνεις τι ωραίο!!!Που τα βρίσκεις πουλάκι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα μια μέρα στη Μενεγάκη σε ένα θέμα που είχαν και έσπευσα να το κάνω!! Μη χάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο ..το δοκίμασα με σκιά (σκούρο πράσινο) που το βρήκα ξεχασμένο και βγήκε τέλειο :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που αξιοποίησες έτσι μια ξεχασμένη σκιά!!

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΟΥ, το δοκιμασα και εγω αλλα με ασπρη σκια και με κοκκινο μανο και μου εγινε ενα ροζ-φουξια.. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό πρέπει να βγήκε! Με μίξη χρωμάτων πετυχαίνεις ακόμα πιο περίεργα χρώματα! Σωστή λοιπόν!

      Διαγραφή
  5. γεια σου πανωραια μου ηθελα να σε ρωτησω κατι εχει σημασια η ποσοτητα της σκιας που θα βαλω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου! Δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα. Όπως βλέπεις και στη φωτόγραφία δεν έχω βάλει πολύ σκιά. Πάρε ακόμα λιγότερη και είμαι σίγουρη πως μια χαρά θα σου φτάσει.

      Διαγραφή
  6. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΜΟΥ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ..ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΄ΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΣΚΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ..ΚΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ,ΚΑΦΕ,ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ :DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα αλλά πιο πολύ χαίρομαι που την υλοποίησες και πέτυχε! Ναι αυτό είναι το καλό. ότι φτιάχνεις όποιο χρώμα σου αρέσει!!

      Διαγραφή
  7. πανωραια μου απλα ΣΟΥΠΕΡ!! εκανα και εγω ενα λιλα και βγηκε πολυ ωραιο μονο που εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σου ..οπως το εφτιαχνα επεσε λιγο μανο (βασικα αρκετο!!) στη μπλουζα μου.δοκιμασα να το βγαλω με αστον αλλα τπτ... εχεις καμια ιδεα??? :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου!! Ωχ τι έπαθες!! Διάβασε αυτήν την συζήτηση στο forum που σου στέλνω και ελπίζω να βγάλεις κάποια άκρη!!
      http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=326&t=19677

      Καλή τύχη!!!

      Διαγραφή
  8. Πανωραια Μ Παντα Εχεις Τις Ποιο Ωραιες Ιδεες! Εφτιαξα Κ Εγω.Ηθελα Να Σε Ρωτησω Αν Ξερεις Τιποτα Για Το Πως Μπορω Να Φτιαξω Την Παλια Μ Μασκαρα Που Εχει Στεγνωσει:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για τη μάσκαρα:
      http://mystikapanoraias.blogspot.gr/2012/04/tips_30.html

      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  9. γεια σου! ειμαι 14 και φυσικα μπορω να βαφω τα νυχια μου πηρα λοιπον μια παλια ροζ σκια της μαμας και εφτιαξα ενα μανο!!!ειναι τελειο!1οι φιλεσ μου με ρωτουν ολη την ωρα που το βρηκα και οταν τους ειπα οτι το εφτιαξα εγω δεν με πιστευαν!!!εχεις καταπληκτικες ιδεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου γλυκιά μου!! Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα και που μπήκες στη διαδικασία να το φτιάξεις! Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φτιάξεις ότι μανό σου αρέσει! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή