Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΡΑΜΠ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!!

Ποια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα με την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος; Τα ψωμάκια, οι γλουτοί, τα μπρατσάκια και όλα τα σημεία που συγκεντρώνουν τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.. Το μυστικό σίγουρα είναι στη διατροφή αλλά και στη γυμναστική. Ωστόσο υπάρχουν μικρά μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση και να λειτουργήσουν συμπληρωματικά στην επίλυση του προβλήματος. Ανακάλυψα αυτή την σούπερ συνταγή που βοηθά αρκετά αποτελεσματικά στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα. Το βασικό συστατικό είναι η κανέλα που έχει  θερμαντικές και  αντισηπτικές ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών.  Τα συστατικά είναι απλά, τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας και δεν θα μας στοιχίσει σχεδόν τίποτα.

Θα χρειαστούμε:
  • 2 κ.σ. κανέλα 
  • 2 κ.σ. αλάτι
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο ή έλαιο από κισσό (για τις πιο ψαγμένες)
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και κάνουμε μασάζ στα προβληματικά σημεία που έχουν κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος για 4-5 λεπτά/ Μην ξεχνάμε ότι για να δούμε αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνουμε συνέπεια. Με μία φορά, αποτελέσματα δεν υπάρχουν!


Άντε και καλά μασάζ!!
Σας φιλώ,
Πανωραία

Δείτε επίσης:



7 σχόλια:

  1. περίπου πόσες φορές την εβδομάδα? καθημερινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!! Σίγουρα 3 με 4 φορές την εβδομάδα! Καλά μασάζ!
      Σε φιλώ,
      Πανωραία

      Διαγραφή
  2. μόνο ελαιόλαδο, και έλαια από κισσό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε; ηλιέλαιο ας πούμε δεν κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ιδιότητες του ελαιόλαδου είναι σαφώς ανώτερες από του ηλιέλαιου, οπότε θα σου συνιστούσα ελαιόλαδο καλύτερα!

      Διαγραφή
  3. otan to aplonoyme sto soma mas kai kanoyme to masaz meta prepi na kanoyme mpanio? & mporoyme na ftia3oyme thn sintagi kai na thn baloymese ena bazaki anti na ftiaxnoyme kathe mera???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Αφού κάνεις ένα καλό μασάζ, στην πορεία δεν χρειάζεται να μείνεις με το μείγμα πάνω σου, οπότε μπορείς να κάνεις μπάνιο κανονικά. Από την μία μπορείς να φτιάξεις παραπάνω ποσότητα ώστε να μην φτιάχνεις συνέχεια πίλινγκ μιας και τα υλικά του δεν είναι ευπαθή, αλλά από την άλλη, αν το αλάτι μείνει στο ελαιόλαδο θα λιώσει και η απολέπιση θα είναι πιο ασθενής. Καλύτερα να φτιάχνεις μικρή ποσότητα και να το εφαρμόζεις επιτόπου.

      Διαγραφή
  4. έχει σίγουρα αποτελέσματα?πόσο καιρό πρέπει να το κάνουμε αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή